Over ons

Mploy bv – Méérdantevredenklanten, is voortgekomen vanuit de gedachte dat ieder individu meer uit zijn of haar werk -en werkzaamheden én ook uit het privéleven wil en ook absoluut kan halen.

Door jarenlange ervaring in verschillende sectoren als onder meer het toerisme, ICT en bedrijfsgeneeskunde, weten wij inmiddels als geen ander waar op manager én medewerkersniveau de pijn zit. Mensen verlangen naar verandering, maar weten veelal niet  hoe dit te realiseren. Mploy helpt u hier graag mee!

Onze wereld verandert in rap tempo. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Zorg dus dat je het vermogen hebt je steeds aan te kunnen passen. Blijf zorgwekkende zaken als onder meer werkstress en burn out klachten voor. Zorg dat jouw organisatie vitaal wordt en klaar is voor de toekomst!  

HR-trends # 1 & 2 voor 2017 én 2018 : Duurzame inzetbaarheid & strategische personeelsplanning.  

Bedrijven die een positieve ontwikkeling van onder meer de werk identiteit stimuleren, zorgen ervoor dat medewerkers met grote tevredenheid, plezier en motivatie werken. Meer betrokken zijn.
Wij helpen u graag de kennis-en vaardigheden, de hoog nodige positieve ontwikkeling te verbeteren om vervolgens direct toe te kunnen passen op de medewerkers, teams en daarmee de complete organisatie.

Het zal onderdeel moeten gaan uitmaken van het DNA, integraal onderdeel moeten worden van de bedrijfsstrategie en niet enkel een innovatie initiatief. Managers zullen echter wel de noodzaak voor verandering volledig moeten begrijpen. Zo niet, dan is het gedoemd te mislukken. Daarnaast is borging een belangrijk aspect voor succes.

Strategisch vitaliteitsmanagement = Peoplemanagement!

Kwaliteit

Omdat wij kwaliteit bijzonder belangrijk vinden werken wij uitsluitend met vitaliteitsspecialisten, die zich inmiddels hebben onderscheiden in verschillende casus, die zich continue laten bijscholen, om maar niet achterop te raken bij de steeds sneller gaande ontwikkelingen op het maatschappelijk vlak, de wet- en regelgeving.

Alle coaches zijn zonder uitzondering aangesloten bij de BOVV. De beroepsvereniging voor vitaliteitscoaches.

In onze training Hét Fundament , bestaande uit onderstaande modules, laten wij u graag zien hoe u deze basis kunt creëren. Doelgroep, doelen, resultaten en inhoud. Alles wordt helder beschreven in de product beschrijving, zodat u precies weet welke module of modules voor u van toepassing zijn. Geen enkele organisatie is per slot hetzelfde, daarom zullen wij altijd úw organisatie als uitgangspositie hanteren en een passend programma ontwikkelen.

Module 1: Positieve werk identiteit.
Module 2: Werken vanuit kracht!
Module 3: Balans Werk & Privé.

 

Klik op de button hieronder en kijk wat Hét Fundament voor u kan betekenen.

Wat doet Hét Fundament precies.