Wie zijn wij?

We leven in een wereld waar tegenwoordig veel gebeurt. Belangrijk dus dat je het vermogen hebt te kunnen anticiperen. Flexibiliteit is nodig.

Strategisch vitaliteitsmanagement

Ontwikkeling in cultuur, Leiderschap en effectiviteit >dit brengt u tot resultaten.

Alle reden dus voor ons om u graag verder te willen informeren over Vitaal Ondernemen – Vitaal Leiderschap – Vitaal Werken.

Wat onderscheidt ons?

Wij steken direct in op management/ directie niveau. Draagvlak is immers noodzakelijk. Wij bieden een integrale oplossing. Het is een aanpak, die naast de directie en het management ook vooral het uitvoerend personeel verder helpt. Wij willen altijd alles kunnen uitleggen, maar vooral ook motiveren. Positief of negatief. Waarom wel, waarom niet. Wij willen graag de aanvullende en toegevoegde factor zijn binnen de marges van uw visie en missie. Dat is het grote verschil. Dat is waar wij ons in onderscheiden.

Mijn naam is Jerry van Zee, directeur en eigenaar van Mploy bv. 15_+ jaar ervaring in sales & consultancy management met name in verkoop én uitvoering van zakelijke diensten. Nu inmiddels sinds 2012 actief in onder meer strategisch vitaliteitsmanagement.

Kwaliteitsgarantie en partners

Wij werken samen met uitsluitend vitaliteitsspecialisten, die zich inmiddels hebben onderscheiden in verschillende casus, die zich continue laten bijscholen, om maar niet achterop te raken bij de steeds sneller gaande ontwikkelingen op het maatschappelijk vlak, de wet- en regelgeving. Alle coaches zijn zonder uitzondering aangesloten bij de BOVV. De beroepsvereniging voor vitaliteitscoaches.

Mploy bv – Méérdantevredenklanten, is voortgekomen vanuit de gedachte dat ieder individu meer uit zijn of haar werk -en werkzaamheden én ook uit het privéleven wil en ook absoluut kan halen.

Door jarenlange ervaring in verschillende sectoren als onder meer het toerisme, ICT, telecom en bedrijfsgeneeskunde, weten wij inmiddels als geen ander waar op manager én medewerkersniveau de pijn zit. Mensen verlangen naar verandering, maar weten veelal niet hoe dit te realiseren. Bedrijven die een positieve ontwikkeling van onder meer de werk identiteit stimuleren, zorgen ervoor dat medewerkers met grote tevredenheid, plezier en motivatie werken. Meer betrokken zijn. Wij helpen u graag de kennis-en vaardigheden, de hoog nodige positieve ontwikkeling te verbeteren om vervolgens direct toe te kunnen passen op de medewerkers, teams en daarmee de complete organisatie. Het zal onderdeel moeten gaan uitmaken van het DNA, integraal onderdeel moeten worden van de bedrijfsstrategie en niet enkel een innovatie initiatief. Managers zullen echter wel de noodzaak voor verandering volledig moeten begrijpen. Borging een belangrijk aspect voor succes.

Strategisch vitaliteitsmanagement = Peoplemanagement!

In onze training Hét Fundament , laten wij u graag zien hoe u deze basis kunt creëren. Doelgroep, doelen, resultaten en inhoud. Alles wordt helder beschreven in de product beschrijving, zodat u precies weet welke workshop(s) voor u van toepassing zijn.

Maatwerk mét respect voor uw organisatie

Geen enkele organisatie is hetzelfde, daarom zullen wij altijd úw organisatie als uitgangspositie hanteren en samen met u een passend programma ontwikkelen. Speciaal voor u!

 

Klik op de button hieronder en kijk wat Hét Fundament voor u kan betekenen.

Wat doet Hét Fundament precies.