Ook in 2019 > duurzame inzetbaarheid<


Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) onderkent de stress-problematiek op het werk en vroeg onlangs wederom speciale aandacht voor werkstress. Stress op de werkvloer is volgens SZW beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Het ministerie roept werkgevers en werknemers op om met elkaar in gesprek te gaan over werkstress.

Managers, investeer in jezelf én in je kostbaarste investering. Je personeel!

Wat Mploy aangaat is het in gesprek gaan met elkaar over werkstress en burn-out klachten zeer belangrijk. Reden dat je dit doet is om werkstress en burn-out klachten te voorkomen. En dan niet alleen maar tijdens de jaarlijkse week van de werkstress. Wat ons opvalt is dat we het met z`n allen waarnemen, meemaken en beamen, maar vervolgens weer op de oude voet voortgaan.

Mploy bv – Méérdantevredenklanten, is voortgekomen vanuit de gedachte dat ieder individu meer uit zijn of haar werk -en werkzaamheden én ook uit het privéleven wil en ook absoluut kan halen. Door jarenlange ervaring in verschillende sectoren als onder meer het toerisme, ICT en bedrijfsgeneeskunde, weten wij inmiddels als geen ander waar op manager én medewerkersniveau de pijn zit.

Mensen verlangen naar verandering, maar weten veelal niet  hoe dit te realiseren. Onze wereld verandert in rap tempo. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Zorg dus dat je het vermogen hebt je steeds aan te kunnen passen. Blijf zorgwekkende zaken als onder meer werkstress en burn out klachten voor. Zorg dat jouw organisatie vitaal wordt en klaar is voor de toekomst!

Wat onderscheidt ons?

Het is een aanpak, die naast de directie en het management ook vooral het uitvoerend personeel verder helpt. Wij willen altijd alles kunnen verantwoorden, maar vooral ook onderbouwen. Positief, waarom wij ergens voor kiezen, of negatief, waarom wij ergens niet voor kiezen. Wij willen graag de aanvullende en toegevoegde factor zijn binnen de marges van uw visie en missie. Dat is het grote verschil. Dat is waar wij ons in onderscheiden.

Mploy bv is actief op het gebied van strategisch vitaliteitsmanagement sinds 2012.

Deel dit bericht:
Geplaatst in Tips van Jerry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.