Leiderschap – Stress- en Prestatiemanagement

                  Positieve Werkidentiteit

Doelgroep: Leidinggevenden en managers op ieder niveau.

Doel: Organisaties die een positieve ontwikkeling van werkidentiteit stimuleren, zorgen ervoor dat u en uw medewerkers met grote tevredenheid, engagement, plezier en motivatie werken.

Het optimaliseren van zingeving en voldoening van het werk van leidinggevenden en managers. Het trainen en coachen op kennis-en vaardigheden, om dit programma te kunnen toepassen op de teams en daarmee de hele organisatie .

Resultaten: Een persoonlijk document met inzicht in en actie op wat echt betekenis heeft en energie geeft. De bedoeling is dat de leidinggevenden en managers hun opgedane kennis en kunde zelf kunnen  uitrollen naar de teams. Vanuit de praktijk gaat de nieuwe vaardigheid “viraal” binnen de organisatie.

Inhoud: Het identificeren/definiëren van eigen werkzaamheden, maar zeker ook dat van anderen. Het identificeren/definiëren van de waarde van de organisatie, maar ook de eigen rol hierin. Het delen van resultaten.

Werken vanuit kracht!

Doelgroep: Leidinggevenden en managers op ieder niveau. Alle medewerkers in de organisatie.

Doel: Het managen van de sterke- en zwakke eigenschappen.

Resultaten: Organisaties die werken vanuit kracht stimuleren, zorgen ervoor dat u als manager en uw medewerkers werken aan maximale talent ontwikkeling. Managers maken hiermee sterkere teams, creëren hiermee dat medewerkers hun sterke eigenschappen herkennen en erkennen. Daarnaast beter hun zwakkere eigenschappen beter weten te managen. Leidinggevenden en managers trainen en coachen op kennis-en vaardigheden om dit programma te kunnen toepassen op de teams en daarmee de hele organisatie .

Inhoud: Feedback (competentie) analyse ( 90 – 360 graden) en/-of als extra een VIA krachten vragenlijst vooraf aangeboden. (14) schaalvragen voor meting van het optimaal benutten van sterke eigenschappen. Een matrix voor koppeling van de sterke eigenschappen vs taken. Omgekeerd brainstormen met collega`s. Gesprek plannen met leidinggevende of manager: Het optimaal inzetten van sterke eigenschappen m.b.v. lage deelscores schaalvragen.

Balans werk & privé

Doelgroep: Leidinggevenden en managers op ieder niveau. Alle medewerkers in de organisatie.

Doel: Organisaties die een positieve ontwikkeling voor de juiste balans tussen werk & privé stimuleren, zorgen ervoor dat u en uw collega`s met grote tevredenheid, engagement, plezier en motivatie werken. Burn-out klachten en ook het verzuim zullen afnemen. Wij leren u hoe u de werk & privé balans individueel en gezamenlijk kunt managen; gewoonten leert te managen; de start-stop overhead kunt reduceren; om bewuste keuzes te maken en daarin te volharden.

Resultaten: Leidinggevenden en managers trainen en coachen op kennis-en vaardigheden om dit programma te kunnen toepassen op de teams en daarmee de hele organisatie . Vanuit de praktijk gaat de nieuwe vaardigheid “viraal” binnen de organisatie. Je krijgt handvatten voor actieve praktische grip op gewoonten; het efficiënt klusteren van aandacht en activiteiten; prioriteiten te stellen en het maken van keuzes en deze consistent te borgen.

Inhoud: Gevarieerd, van de batterij opladen naar bandbreedte management. Werk & privé balans analyse en een actieplan opmaken. Een gewoonten analyse en een actie plan opmaken. Tevens ontwikkelen van een disruptie plan. Van multi tasken naar single focus, van doen naar plannen. Overzicht en structuur voor het stellen van prioriteiten, maken van keuzes en consistentie te borgen.

Kijk hier voor het trainingsprogramma 2018

Kosten: € 449,-per persoon exclusief BTW.

Duur: Dagdeel van 10:00 – 14:00 uur. Tijd is immers geld!

Exclusief en als optie: VIA krachten vragenlijst € 50,- per persoon exclusief BTW.

Kosten per workshop: € 249,00 per persoon exclusief BTW.

Inschrijven doe je gewoon met de knop hieronder of bel ons direct op 06- 113 78 75 3.

Inschrijven