Verander je gedrag en….. je collega`s veranderen mee!


“Strategisch vitaliteitsmanagement”

Kent u het gevoel dat u maar geen resultaat lijkt te behalen. Waar ligt dit aan? Het antwoord ligt binnen handbereik. Het gedrag. Verandert uw gedrag, dan verandert de wereld om u heen. U zult merken dat samenwerken met collega`s positief zal veranderen en daarmee het werkplezier. Daarmee uw resultaten.

We leven in een dynamische maatschappij. We moeten steeds meer. Verwachtingen zijn groot. Het vermogen u zelf steeds aan te kunnen passen is daarom van groot belang.

“Hét Fundament (de basis) is een verzameling van leergangen, speciaal voor managers die betrokken medewerkers én teams voorstaan”

Welke resultaten mag u verwachten van de inzet van vitaliteitsmanagement?

Onder andere verlaging van werkdruk en afname van stress; Hervinden van energie uit werkzaamheden en het verhogen van inzetbaarheid en bedrijfsresultaat.

Hoe en wat.

  • Leer jezelf (identiteit) beter kennen. Accepteer hoe je als persoon bent. Leer bovendien vooral je collega`s beter kennen voor betere communicatie en meer wederzijds begrip. Zoek de samenwerking. Niet gezegd dat je je hele ziel en zaligheid moet blootleggen, zeker niet, maar stel je open op een voor jullie beiden acceptabele wijze.
  • Herken en erken je sterke en minder sterke eigenschappen. (Kracht) Zet ze op de juist manier in voor het bereiken van hogere kwaliteit, hoger service level, een meer ontspannen werkomgeving en niet te vergeten meer werkplezier.
  • De privé- werk balans. Zorgen voor een meer relaxte evenwichtige wijze van leven. Neem niet je problemen mee naar je werk, maar wel vooral je ontspannen gevoel en vice versa. Hoe mooi kan het zijn om samen met je collega’s je persoonlijke en daarmee ook aan je professionele ontwikkeling te kunnen werken. Het uiteindelijke streven is om een nog beter persoon en medewerker te zijn of te worden, die er klaar voor is om goed of zelfs nog beter te functioneren in deze dynamische maatschappij, waarin posities niet meer hetzelfde zijn als voorheen, zowel op de werkvloer als thuis op de bank met familie. Niet te vergeten dat de klanten hier immers ook “Méér dan tevreden” van worden met als gevolg een positieve ontwikkeling voor het bedrijf.

          Mploy bv is actief op het gebied van strategisch vitaliteitsmanagement sinds 2012.

Deel dit bericht:
Geplaatst in Tips van Jerry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.